BRINK 10 is dΓ© dorpswinkel van Vries en omstreken. Een dorpswinkel in de breedste zin van het woord, want je slaagt er voor al je dagelijkse benodigdheden. Wat zoal? Huishoudelijke artikelen, speelgoed, cadeau- en kantoorartikelen, boeken en tijdschriften en woonaccessoires. Ook is BRINK 10 een PostNL en ING-servicepunt en kun je er je Ov-kaart opladen of een pasfoto laten maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het bij BRINK 10! Zien we je gauw? Team BRINK 10

Nederlandse Loterij

Een gokje wagen? Bij BRINK 10 kun je terecht voor de populaire kansspelen van de Nederlandse Loterij. Beproef je geluk met een lot uit de Staatsloterij, Krasloterij, Lotto, Toto of de Eurojackpot.

ING Servicepunt

Speciaal voor ING-klanten heeft BRINK 10 een ING Servicepunt. Mensen met een ING-bankpas kunnen bij de geldautomaat geld opnemen of storten. Ook eenvoudige bankzaken als het wijzigen van gegevens, het aanvragen van wachtwoorden en het openen van rekeningen kun je bij BRINK 10 terecht.

PostNL

Je postzaken regel je snel en eenvoudig via PostNL bij BRINK 10. Je kunt er je pakketten ophalen en versturen, een kenteken laten overschrijven of schorsen en een visakte en anonieme OV-kaart ophalen.

Huishoudelijke artikelen

Speelgoed

Cadeaus & Woonaccessoires

Boeken en Tijdschriften

Wenskaarten

Kantoor &Β Tuin

Β 

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag:

8:30 tot 18:00 uur, vrijdag: 8:30 tot 20:00 uur

zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

zondag gesloten.

1 week ago

❀ Bij BRINK 10 vieren we natuurlijk de liefde! ... See more

1 week ago

Tot 1 maart hebben wij bij BRINK 10 de BK ... See more

2 weeks ago

Winnares Tineke Helder heeft haar kilozak tumtum ... See more

2 weeks ago

πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯

WE HEBBEN EEN ... See more

3 weeks ago

πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯

DE WINNAAR ... See more

Piggy

Jezelf belonen voor je koopgedrag? Dat kan met Piggy. Ontvang spaarpunten van verschillende ondernemingen op één kaart, of download de Piggy app. Ontdek nieuwe locaties in de buurt en krijg al je beloningen in één overzicht. Met Piggy kun je bij meer dan 3600 ondernemers in het hele land terecht. Spaar dus voor leuke beloningen!