Lieve klanten,

 Wij blijven open zolang het mag. We staan fit en gezond in de winkel, wel houden we ons aan de voorschriften van het RIVM.

Toch liever niet de winkel in? Geen punt. We bezorgen jouw gewenste spullen met liefde! Laat het ons even weten: bel gerust of stuur een mail! 

Hartelijke groet & stay save, 

Team Brink 10

Nederlandse Loterij

Een gokje wagen? Bij BRINK 10 kun je terecht voor de populaire kansspelen van de Nederlandse Loterij. Beproef je geluk met een lot uit de Staatsloterij, Krasloterij, Lotto, Toto of de Eurojackpot.

ING Servicepunt

Ons ING-servicepunt is sinds 25 maart gesloten. Wij zijn druk bezig met de laatste verbouwingen. In plaats van het ING-pinautomaat komt een Geldmaat+, dat geschikt is voor alle bankpassen en gebruikt kan worden voor opnemen en storten. We zullen een bepaalde periode zonder geldautomaat zitten. Hoe lang dit zal zijn is nog onbekend. Wij hopen op uw begrip.

 Onze excuses in ieder geval voor het ongemak! 

 

 

PostNL

Je postzaken regel je snel en eenvoudig via PostNL bij BRINK 10. Je kunt er je pakketten ophalen en versturen, een kenteken laten overschrijven of schorsen en een visakte en anonieme OV-kaart ophalen.

Huishoudelijke artikelen

Speelgoed

Cadeaus & Woonaccessoires

Boeken en Tijdschriften

Wenskaarten

Kantoor & Tuin

 

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag:

8:30 tot 18:00 uur, vrijdag: 8:30 tot 20:00 uur

zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur

zondag gesloten.

7 months ago

‼️‼️ Let op, Brink 10 is vandaag ... See more

8 months ago

Afgelopen woensdag vond iemand dit horloge bij ... See more

8 months ago

Wisten jullie dat wij bij Brink 10 ook bezorgen? ... See more

8 months ago

Binnenkort iets te vieren? 🎉

Wij hebben een ... See more

8 months ago

Brink 10 is vandaag gesloten! ❌
Wij staan ... See more

« 2 of 3 »

Piggy

Jezelf belonen voor je koopgedrag? Dat kan met Piggy. Ontvang spaarpunten van verschillende ondernemingen op één kaart, of download de Piggy app. Ontdek nieuwe locaties in de buurt en krijg al je beloningen in één overzicht. Met Piggy kun je bij meer dan 3600 ondernemers in het hele land terecht. Spaar dus voor leuke beloningen!